Denkt u dat uw website wél veilig is?

Is uw website veilig? Wij denken van niet!

Iedereen kan de challenge met ons aangaan, iedereen die het aandurft dan. Onze beste ethische hackers halen in 24 uur tijd alles uit de kast om kwetsbaarheden in uw website te vinden. Lukt dat ze niet? Dan heeft u ons verslagen en hoeft u niets te betalen.

Maar eigenlijk kent deze challenge geen verliezers: blijkt dat uw website nog wel verbeterd kan worden ten aanzien van de veiligheid dan krijgt u een rapport van ons met alle bevindingen en bijbehorende adviezen om uw website écht veilig te maken.

Zij gingen u voor:

Challenge CyberAnt

Veel organisaties zijn nog niet echt actief bezig om hackers buiten te houden, ze vinden het lastige materie, denken dat het niet zo’n vaart zal lopen of gaan ervanuit dat hun eigen IT-specialisten of hun websitebouwer genoeg kennis heeft van cybersecurity en mogelijke kwetsbaarheden zijn opgelost, dit is vaak een aanname die niet blijkt te kloppen.

Helaas blijkt uit onze ervaring dat in ruim 80% van de door ons gecheckte organisaties, de website wel degelijk kleine tot zeer grote kwetsbaarheden bevat. Ook kleine kwetsbaarheden kunnen grote impact hebben. Hackers zijn vandaag de dag juist vaak op zoek naar deze simpele lekken, ze komen vervolgens ongemerkt uw website binnen met alle gevolgen van dien.

Denkt u dat uw website wél veilig is?

Onze beste ethische hackers halen in 24 uur tijd alles uit de kast om kwetsbaarheden in uw website te vinden. Lukt dat ze niet? Dan heeft u ons verslagen en hoeft u niets te betalen.

Durft u de challenge aan? Wij wel!

Challenge voorwaarden

U vraagt een Website security check aan via ons aanvraagformulier, geef hierbij aan dat u gebruik wil maken van de challenge. Wij overleggen met u wanneer de check door CyberAnt uitgevoerd wordt.

Nadat de Website security check is uitgevoerd ontvangt u van ons een rapportage met alle gevonden kwetsbaarheden. Hebben wij geen kwetsbaarheden gevonden? Goed bezig! U hoeft niets te betalen. Vinden wij wel wat? Dan bespreken wij de resultaten met u en krijgt u een verbeter advies. In dat geval betaald u de reguliere kosten voor de Website security check.