NetCaptain

Dagelijks worden er nieuwe beveiligingslekken in software ontdekt. Het bijhouden van deze continu stroom aan nieuwe lekken vergt daarom veel tijd en kennis.

NetCaptain heeft dit geautomatiseerd en is inmiddels een van de beste vulnerability management tools van heel Europa. NetCaptain geeft heldere en begrijpbare adviezen. In vergelijking met andere vulnerability tools scant NetCaptain vele malen meer en is de tool ook nog eens zeer betaalbaar. NetCaptain beschikt over een Get Help functie, dit betekend dat onze cyber security experts klaar staan om alle onbeantwoorde vragen te beantwoorden. NetCaptain kan geïnstalleerd worden door het plaatsen van een fysieke appliance maar virtueel is dit uiteraard ook mogelijk.

 • Alles in een dashboard
 • Eenvoudige configuratie, ondersteund door de experts van CyberAnt
 • De beste resultaten door het combineren van verschillende scanners
 • Optimale dekking door de uitgebreide network discovery
 • Begrijpelijk advies, en als u er niet uit komt staan we voor u klaar
 • Uw organisatie in control

“Veel hackaanvallen zijn eenvoudig te voorkomen”

NetCaptain houdt hackers buiten

Veel hackaanvallen zijn relatief eenvoudig te voorkomen. Dit komt omdat hackers meestal gebruik maken van zwakheden in systemen die bekend zijn en waar al een oplossing voor is.

Toch blijkt het vaak ingewikkeld te zijn om zeker te weten dat alle systemen veilig zijn. Want hoe weet u nu zeker of een beveiligingsupdate daadwerkelijk het probleem heeft opgelost? En of er geen servers buiten het proces gevallen zijn?

Inzicht in beveiligingslekken

Via beveiligingsscans worden systemen, netwerkcomponenten en webapplicaties onderzocht op beveiligingslekken. Door het wegnemen van deze vulnerabilities wordt de weerbaarheid tegen cyberaanvallen verhoogt en reduceert u de kans op een succesvolle aanval tot een minimum.

Begrijpelijk en betaalbaar

Dagelijks worden er nieuwe kwetsbaarheden in software ontdekt. Het bijhouden van deze continue stroom aan nieuwe lekken vergt daarom een slimme aanpak. Dit noemen we Vulnerability Management.

NetCaptain automatiseert dit voor u en komt met heldere en begrijpelijke adviezen.

NetCaptain dashboard

Een overzichtelijk dashboard

In een oogopslag ziet u hoe u ervoor staat: worden we veiliger? Waar in mijn bedrijf zitten de grootste risico’s? Welke kwetsbaarheden hebben nu mijn aandacht nodig? Het NetCaptain dashboard is ontworpen om direct antwoord te geven op die vragen.

Vulnerabilities

Beheer uw kwetsbaarheden

Alle kwetsbaarheden worden overzichtelijk weergegeven in het vulnerabilities tab. Kwetsbaarheden die op elkaar lijken worden automatisch gegroepeerd, en u kunt zien hoe lang een kwetsbaarheid al open staat. NetCaptain houdt een complete geschiedenis van iedere kwetsbaarheid bij. Wanneer een kwetsbaarheid plotseling weer opduikt op een machine ontvangt u daarvoor een waarschuwing.

Automations

Automatiseer uw proces

Met NetCaptain kunt u inplannen wanneer u wil scannen. De workstations onder werktijd, de netwerkapparatuur in de nacht en de Windows server na patch Tuesday.

NetCaptain Trend overview

Trend overview

In de trend overview kunt u over de tijd heen zien hoe veilig uw netwerk is. Het aantal vulnerabilities en de CyberRisk wordt getoond. Zo kunt u de progressie van uw vulnerability management proces nauwlettend in de gaten houden.

De CyberRisk is een getal wat NetCaptain automatisch berekent op basis van de gevonden kwetsbaarheden. Ernstige kwetsbaarheden tellen zwaarder, en er wordt rekening gehouden met hoe belangrijk een systeem is, en of deze vanaf het internet bereikbaar is.

Scans

Beheer uw scans

Vanuit het scans overzicht houdt u zicht op wat u gescand heeft. U kunt vanuit hier zien welke kwetsbaarheden gedetecteerd zijn, wanneer een scan heeft plaatsgevonden, of er credentials zijn gebruikt en of er fouten zijn opgetreden.

Vanuit hier kunt u ook discovery scans beheren. Met een discovery scan kunt u nieuwe systemen in uw netwerk ontdekken. Zo voorkomt u dat u te maken krijgt met vergeten systemen.

Get help

Hulp is altijd dichtbij

Soms kan het moeilijk zijn om in te schatten hoe erg een kwetsbaarheid is voor uw specifieke situatie, of wat de juiste strategie is om een bevinding op te lossen. Met de Get Help functionaliteit kunt u direct vanuit uw dashboard vragen stellen aan onze ethische hackers over een kwetsbaarheid. Zo heeft u niet alleen altijd toegang tot de juiste tools, maar ook tot de kennis. Met NetCaptain staat u er nooit alleen voor.

De Get Help functionaliteit is beschikbaar voor Professional en Enterprise klanten.

More information about our solutions

Do you want to make sure that your websites, apps or systems are free from vulnerabilities? Our experts are happy to work for you. For more information about our pentests or other services, please feel free to contact us via the contact form below. We are happy to tell you what we can do for you.

  Contact

  Randstad 22 147
  1316BM Almere

  info@cyberant.com
  +31 (0)85 047 1590