Website security check

Is uw website veilig? Dankzij de Quickscan heeft u daar hopelijk een beter beeld van gekregen.

De Quickscan controleerde uw website op 20 kwetsbaarheden, maar er zijn meer dan 100.000 kwetsbaarheden bij ons bekend. Omdat er continu nieuw onderzoek gedaan wordt, loopt dit aantal op. Met de Website security check is het mogelijk om in een keer op al deze kwetsbaarheden te controleren.

Onze ethische hackers brengen kwetsbaarheden aan het licht waar kwaadwillende hackers constant naar zoeken en geven u advies over hoe u deze kunt verhelpen.

 • Wij checken meer dan 100.000 kwetsbaarheden
 • Eenvoudig zelf in te stellen
 • Eenmalig of periodiek
 • Overzichtelijke dashboard met advies
 • Periodieke controle vanaf 35 euro per check
 • Onze securityexperts beoordelen de uitkomsten op kans en impact
Kantoor

“Wij hadden nooit verwacht dat onze website zo eenvoudig te hacken was. Dankzij CyberAnt weten we nu dat het goed zit met onze website.”

Website security check

Elke website is interessant voor een hacker. Zo worden websites gebruikt als verlengstuk om dieper in netwerken te komen, om spam te versturen of om data te verzamelen. In het ergste geval wordt er vertrouwelijke informatie blootgelegd van uw bedrijf of uw klanten. Zonder inzicht in uw websitebeveiliging loopt u vanuit de privacywet (AVG) het risico op een flinke boete. Zijn uw klantgegevens beschermd met moderne technieken?

De eerste stap is inzicht krijgen in de kwetsbaarheden van uw website. De tweede stap is om hiervoor oplossingen te vinden. Voor deze stappen biedt CyberAnt graag haar expertise aan. We beschikken over een team met een breed scala aan ervaring en kennis in cybersecurity. Door periodiek een Website security check uit te laten voeren door onze ethische hackers ontvangt u advies en passende oplossingen in heldere taal. Alle resultaten worden vooraf gecontroleerd door onze security experts, zodat u altijd een relevant resultaat krijgt en een passend advies. Tijdens de Website security check wordt er gecontroleerd de OWASP top 10 en op meer dan 100.000 andere kwetsbaarheden.

“Ons ervaren team van ethische hackers kan meer dan 100.000 verschillende kwetsbaarheden op sporen om uw website tot in elk detail te controleren.”

Website security check: advies in heldere taal

Onze cyberspecialisten voeren een Website security check uit met geavanceerde tools. Er wordt doorgrondig getest op kwetsbaarheden en beveiligingslekken. De check wordt regelmatig uitgevoerd door onze ethische hackers en u ontvangt hierbij doorlopend advies. Dit doen we in heldere taal en hierbij dragen we gelijk oplossingen aan die uw website veiliger maken. Zo weet u direct wat u moet doen en bent u altijd op de hoogte van uw websitebeveiliging.

 • Inzicht via eigen dashboard
 • Rapportage in heldere taal
 • Controle op de OWASP top 10
 • Controleer op meer dan 100.000 kwetsbaarheden
 • Blik van een ervaren expert
 • Aandragen van passende oplossingen
 • Vanaf €35,- per check

In 3 stappen naar een veilige website



Bestelproces Website security check


Veelgestelde vragen over de Website security check

 

Wat is een Website security check?

Bij een Website security check kijken onze security specialisten op een geautomatiseerde wijze naar uw website. De specialist gebruikt hiervoor verschillende tools, zodat we kunnen controleren op meer dan 100.000 kwetsbaarheden. De resultaten worden geanalyseerd door de specialist en aangevuld met heldere informatie. Zo weet u zeker dat de resultaten kloppen en u ze daadwerkelijk kan inzetten om de veiligheid van uw website te verbeteren.

Lees verder op de kennisbank

Wat is het verschil tussen een Website security check en een pentest?

Zowel de Website security check als de pentest worden door een security specialist uitgevoerd. Het verschil is dat bij een pentest de security specialist ook handmatig op zoek gaat naar kwetsbaarheden. Hierbij wordt over het algemeen verder ingezoomd op de business logic, bijvoorbeeld om te controleren of de ene klant niet bij de data van de andere klant kan. Bij de Website security check kijken we ook naar de basisveiligheid. Vaak wordt de Website security check gecombineerd met een pentest. Zo ontstaat een volledig beeld van de websitebeveiliging, waarbij de pentest een aanvulling is op de Website security check.

Lees verder op de kennisbank

Hoeveel kost een Website security check?

Een Website security check is een voordelig alternatief voor een pentest. Met de test wordt de basisveiligheid goed belicht. U kunt een Website security check al laten uitvoeren vanaf € 35,- per maand. Ter vergelijking: de veel uitgebreidere pentest is beschikbaar vanaf € 2000,-

Website security check bestellen




“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”