Is uw website veilig?

Check uw website GRATIS op 20 veelvoorkomende kwetsbaarheden met de CyberAnt Quickscan.

Voer hier uw website in

Zij gingen u voor:

GRATIS Quickscan

Direct een indicatie waar u staat

Een veilige website begint met inzicht. Doe de gratis Quickscan en krijg direct een indicatie van hoe veilig uw website is. Onze Quickscan brengt de veiligheid van uw website direct in beeld en toont welke stappen u moet ondernemen om uw websitebeveiliging naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgen we ervoor dat u gerichte maatregelen kunt treffen en voorkomen we dat hackers toegang krijgen tot uw systeem of gegevens.

  • Gratis Quickscan
  • Binnen enkele seconde inzicht in uw websitebeveiliging
  • Kwetsbaarheden worden direct getoond
  • Eenmalige scan per bedrijf
  • Zwakke punten geanalyseerd? Wij helpen u graag verder
Kantoor

“Dankzij de gratis Quickscan van CyberAnt kreeg ik direct inzicht op de zwakke punten van mijn website.”

Wees hackers te slim af met de Quickscan

Jaarlijks worden duizenden ondernemers het slachtoffer van cybercriminaliteit. Een hacker is 24 uur per dag bezig met het scannen van websites op beveiligingslekken. Dus ook uw website kan in de gaten gehouden worden door hackers. Ze wachten op het moment dat ze een zwak punt ontdekken, zodat ze toegang kunnen krijgen tot uw systeem of gevoelige informatie.

Wees hackers een stap voor en doe direct de gratis Quickscan via CyberAnt. Binnen enkele seconden krijgt u inzicht in uw websitebeveiliging en weet u of u actie moet ondernemen. Blijkt uit de Quickscan dat er sprake is van kwetsbaarheden op uw website? Neem dan direct contact met ons op. Onze experts onderzoeken uw website, systeem, apps of IT-infrastructuur. Vervolgens adviseren we u in heldere taal over de maatregelen die getroffen moeten worden om de kwetsbaarheden te herstellen.

Heeft u naar aanleiding van de Quickscan vragen over uw websitebeveiliging? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

“Onze experts scannen uw website tot in de detail en adviseren u in heldere taal.”

Quickscan: de eerste stap naar een veilige website

Elke website is interessant voor hackers, bijvoorbeeld als opstapje om verder het netwerk binnen te dringen of om spam te versturen. In een erger geval kunnen ze bij vertrouwelijke informatie komen. Met ingang van de nieuwe privacywet (AVG) loopt u tevens kans op een fikse boete. Om ernstige gevolgen te voorkomen, moet u eerst weten of uw website kwetsbaarheden bevat en welke stappen u kunt ondernemen. De Quickscan is een ideale tool om te controleren of uw website zwakke punten bevat. Zet de eerste stap naar een veilige website en doe de gratis Quickscan.

“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”