Weet u wat een hacker weet?

Ontdek de zwakke plekken in uw website door te controleren op meer dan 100.000 kwetsbaarheden.

Bestel hier uw Website security checkBestel nu

Website security check

Is uw website veilig? Waarschijnlijk weet u dat nog niet. Met de Website security check ziet u wat hackers nu al zien.

De controle wordt periodiek uitgevoerd zodat u op de hoogte bent van de beveiligingslekken van uw website. Onze ethische hackers brengen kwetsbaarheden aan het licht waar kwaadwillende hackers constant naar zoeken. We geven u doorlopend advies en dragen oplossingen aan in heldere taal. In 3 stappen vraagt u makkelijk een Website security check aan. Klik op de onderstaande knop om uw website optimaal te beschermen tegen cybercriminelen.

 • Check meer dan 100.000 kwetsbaarheden
 • Onze securityexperts beoordelen de uitkomsten op kans en impact
 • Eenvoudig zelf in te stellen
 • Overzichtelijke dashboard met advies
 • Eenmalig of periodiek
 • Periodieke controle vanaf 35 euro per check
Kantoor

“Wij hadden nooit verwacht dat onze website zo eenvoudig te hacken was. Dankzij CyberAnt weten we nu dat het goed zit met onze website.”

Website security check

Elke website is interessant voor een hacker. Zo worden websites gebruikt als verlengstuk om dieper in netwerken te komen, om spam te versturen of om data te verzamelen. In het ergste geval wordt er vertrouwelijke informatie blootgelegd van uw bedrijf of uw klanten. Zonder inzicht in uw websitebeveiliging loopt u vanuit de privacywet (AVG) het risico op een flinke boete. Zijn uw klantgegevens beschermd met moderne technieken?

De eerste stap is inzicht krijgen in de kwetsbaarheden van uw website. De tweede stap is om hiervoor oplossingen te vinden. Voor deze stappen biedt CyberAnt graag haar expertise aan. We beschikken over een team met een breed scala aan ervaring en kennis in cybersecurity. Door periodiek een Website security check uit te laten voeren door onze ethische hackers ontvangt u advies en passende oplossingen in heldere taal. Alle resultaten worden vooraf gecontroleerd door onze security experts, zodat u altijd een relevant resultaat krijgt en een passend advies. Tijdens de Website security check wordt er gecontroleerd op de OWASP top 10 en op meer dan 100.000 andere kwetsbaarheden.

Wilt u een eerste indicatie krijgen van de status van uw websitebeveiliging? Onze gratis quickscan controleert de eerste 20 kwetsbaarheden gratis.

“Ons ervaren team van ethische hackers kan meer dan 100.000 verschillende kwetsbaarheden op sporen om uw website tot in elk detail te controleren.”

Website security check: advies in heldere taal

Onze cyberspecialisten voeren een Website security check uit met geavanceerde tools. Er wordt doorgrondig getest op kwetsbaarheden en beveiligingslekken. De check wordt regelmatig uitgevoerd door onze ethische hackers en u ontvangt hierbij doorlopend advies. Dit doen we in heldere taal en hierbij dragen we gelijk oplossingen aan die uw website veiliger maken. Zo weet u direct wat u moet doen en bent u altijd op de hoogte van uw websitebeveiliging.

 • Inzicht via eigen dashboard
 • Rapportage in heldere taal
 • Controle op de OWASP top 10
 • Controleer op meer dan 100.000 kwetsbaarheden
 • Blik van een ervaren expert
 • Aandragen van passende oplossingen
 • Vanaf €35,- per check

In 3 stappen naar een veilige website

Bestelproces Website security check

Veelgestelde vragen over de Website security check

 

Wat is een Website security check?

Bij een Website security check kijken onze security specialisten op een geautomatiseerde wijze naar uw website. De specialist gebruikt hiervoor verschillende tools, zodat we kunnen controleren op meer dan 100.000 kwetsbaarheden. De resultaten worden geanalyseerd door de specialist en aangevuld met heldere informatie. Zo weet u zeker dat de resultaten kloppen en u ze daadwerkelijk kan inzetten om de veiligheid van uw website te verbeteren.

Lees verder op de kennisbank

Wat is het verschil tussen een Website security check en een pentest?

Zowel de Website security check als de pentest worden door een security specialist uitgevoerd. Het verschil is dat bij een pentest de security specialist ook handmatig op zoek gaat naar kwetsbaarheden. Hierbij wordt over het algemeen verder ingezoomd op de business logic, bijvoorbeeld om te controleren of de ene klant niet bij de data van de andere klant kan. Bij de Website security check kijken we ook naar de basisveiligheid. Vaak wordt de Website security check gecombineerd met een pentest. Zo ontstaat een volledig beeld van de websitebeveiliging, waarbij de pentest een aanvulling is op de Website security check.

Lees verder op de kennisbank

Hoeveel kost een Website security check?

Een Website security check is een voordelig alternatief voor een pentest. Met de test wordt de basisveiligheid goed belicht. U kunt een Website security check al laten uitvoeren vanaf € 35,- per maand. Ter vergelijking: de veel uitgebreidere pentest is beschikbaar vanaf € 2000,-

Website security check bestellen
“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”