Weet u wat een hacker weet?

Alleen een ethisch hacker vertelt u of uw website veilig is. De Website security check is een totaalpakket waarbij onze ethische hackers samen met u zorgen dat uw website veilig is voor een vast bedrag van € 995,-.

Vraag hier uw Website security check aanVraag aan

Website security check

Is uw website veilig? Waarschijnlijk weet u dat nog niet. Met de Website security check ziet u wat hackers nu al zien.

Bent u geen bank en staan er ook geen staatgeheimen in uw webapplicatie?
Dan is de kans nog steeds groot dat uw website bezocht wordt door een hacker. Hackers zijn namelijk steeds vaker op zoek naar een makkelijke prooi. Maar wanneer ze zien dat u niet een doelwit bent, zullen ze uw website net zo snel weer verlaten. Onze ethische hackers controleren op de OWASP top 10 en meer dan 100.000 andere mogelijke kwetsbaarheden waar kwaadwillende hackers constant naar zoeken. Op basis van onze bevindingen en analyses, krijgt u uitgebreid advies en oplossingen in heldere taal.

  • Met één onderzoek een veilige website
  • Voorkom boetes, ransomware en datalekken
  • Sluit de achterdeurtjes van uw website voor hackers
  • Heldere rapportage en persoonlijke toelichting
  • Voor 80% van de organisaties, hét voordelige alternatief voor een pentest
  • Vaste prijs van € 995,-

“Na het aanvraagformulier ingevuld te hebben was het plannen van de check zo geregeld”

Is een Website security check dé oplossing voor u?

Dat weet u waarschijnlijk niet precies. CyberAnt help u graag om te bepalen hoe we uw website, webshop of webapplicatie veilig kunnen maken. In veel gevallen is een Website security check de ideale oplossing, of dat in uw geval ook zo is bepalen we samen. Het enige wat u hoeft te doen is de aanvraag invullen.

Het aanvragen van een Website security check kan heel makkelijk via ons aanvraagformulier. U hoeft in eerste instantie alleen maar uw gegevens aan ons door te geven met eventuele opmerkingen of vragen. Wanneer wij uw aanvraag binnen hebben gekregen nemen we contact met u op om uw wensen door te spreken en controleren we of de Website security check dé juiste oplossing is voor u om een veilige website te krijgen.

Nadat alles is doorgesproken en daaruit duidelijk is geworden dat u een Website security check nodig heeft, plannen we de check in. CyberAnt gaat vervolgens 1 dag voor u aan de slag om uw website, webshop of webapplicatie grondig door te lichten om de kwetsbaarheden inzichtelijk te krijgen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een van onze ethische hackers, de combinatie van persoonlijke aandacht en eigen ontwikkelde hackerstools geven u een compleet inzicht in de veiligheid van uw website, webshop of webapplicatie.
De kosten van een Website security check zijn altijd hetzelfde, namelijk €995,- excl. BTW.

“Met een simpele handeling kregen wij toegang tot ruim 42.000 klantgegevens.”

Wat we bij een Website security check zoal tegenkomen

Bij de Website Security Check keren onze ervaren specialisten uw website volledig ‘op de kop’. Naast het zoeken naar kwetsbaarheden met behulp van geavanceerde tooling, proberen zij ‘handmatig’ kwetsbaarheden te vinden.

Case 1. Webshop
Bij een webshop doorliepen onze ethische hackers het bestelproces. Bij de laatste stap ‘dank voor uw bestelling’, viel het oog op een lange URL met daarin een getal van 6 cijfers. De specialist veranderde een van de cijfers van het getal. Wat gebeurde was dat hij de bestelling van een andere klant te zien kreeg, met daarin alle gegevens van de bestelling zoals naam, adres, betaalgegevens, het bestelde product etc. Met een simpele handeling kregen wij toegang tot ruim 42.000 klantgegevens. Iemand met kwade bedoeling zou hier eenvoudig misbruik van hebben kunnen maken. Met alle gevolgen van dien. Dit terwijl de klant dacht dat hij niet kwetsbaar was.

Case 2. Plug-in
Een bedrijf had zijn website laten bouwen door een professionele organisatie die al zo’n duizend andere websites had gemaakt. Ook voor de website van onze klant maakte de bouwer gebruik van een bepaalde plug-in. Via deze plug-in bleek het eenvoudig mogelijk om toegang te krijgen tot alle websites die door deze organisatie waren gebouwd. Helaas was dit mogelijk omdat er was verzuimd om een authenticatie in te bouwen. Iemand met kwade bedoeling had eenvoudig de controle kunnen overnemen van al deze websites, met alle gevolgen van dien. Dit terwijl deze klant, maar ook alle anderen dachten dat zij niet kwetsbaar waren.

“Wij hadden nooit verwacht dat onze website zo eenvoudig te hacken was. Dankzij CyberAnt weten we nu dat het goed zit met onze website.”

Waarom de Website security check?

Elke website is interessant voor een hacker. Zo worden websites gebruikt als verlengstuk om dieper in netwerken te komen, om spam te versturen of om data te verzamelen. In het ergste geval wordt er vertrouwelijke informatie blootgelegd van uw bedrijf of uw klanten. Zonder inzicht in uw websitebeveiliging loopt u vanuit de privacywet (AVG) het risico op een flinke boete. Zijn uw klantgegevens beschermd met moderne technieken?

De eerste stap is inzicht krijgen in de kwetsbaarheden van uw website. De tweede stap is om hiervoor oplossingen te vinden. Voor deze stappen biedt CyberAnt graag haar expertise aan. We beschikken over een team met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied cybersecurity. Door een Website security check uit te laten voeren door onze ethische hackers, worden al uw kwetsbaarheden in kaart gebracht. De resultaten worden gecontroleerd door onze security experts, zodat u altijd een relevant resultaat krijgt en een passend advies. Tijdens de Website security check wordt er gecontroleerd op de OWASP top 10 en op meer dan 100.000 andere kwetsbaarheden.

Wilt u een eerste indicatie krijgen van de status van uw websitebeveiliging? Onze gratis Quickscan controleert de eerste 20 kwetsbaarheden gratis.

Veelgestelde vragen over de Website security check

 

Wat is een Website security check?

Onze cyberspecialisten voeren een Website security check uit met geavanceerde tools, daarnaast proberen zij handmatig uw website ethisch te hacken. Er wordt doorgrondig getest op kwetsbaarheden en beveiligingslekken. Onze securityexperts beoordelen de gevonden kwetsbaarheden op impact en kans. De bevindingen, advies en oplossingen ontvangt u in een overzichtelijk en helder rapport. Zo weet u direct wat u moet doen om uw website veilig te maken tegen hackers.

Lees verder op de kennisbank

Wat is het verschil tussen een Website security check en een pentest?

De Website security check kunt u zien als een mini pentest voor websites en webapplicaties. Beide worden uitgevoerd door onze ethische hackers, maar bij de Website security check wordt uw website steeksproefsgewijs gecontroleerd op de belangrijkste zaken van uw website. Door deze werkwijze kunnen we het onderzoek binnen 24 uur afronden en blijven de kosten ook voor kleinere organisaties betaalbaar. Een pentest is een intensiever onderzoek dat meerdere dagen duurt, het is daardoor grondiger, maar ook duurder.

Lees verder op de kennisbank

Hoeveel kost een Website security check?

De Website security duurt één dag en kost € 995,-. Voor meer dan 80% van de bedrijven is een Website security check een geschikt alternatief voor een pentest. Met de Website security check wordt de veiligheid van uw website of webportal goed belicht. Ter vergelijking: de kosten voor een pentest bedragen al snel minimaal € 3.000,-

Website security check aanvragen
“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”