Zijn de websites en netwerken van mijn klanten veilig?

Krijgt u deze vragen vaak van klanten of wilt u hen behoeden voor datalekken? CyberAnt heeft diverse interessante producten om u als partner te helpen.

Partners
Zij gingen u voor:
Kantoor

“Als partner van CyberAnt bent u verbonden aan zeer ervaren experts”

Waarom Partner worden?

Het is van essentieel belang dat de websites en netwerken van uw klanten veilig zijn. Daarmee voorkomt u ernstige gevolgen en hoge boetes. CyberAnt biedt diverse producten aan om u te helpen op Reseller niveau of Whitelabel niveau. Als partner van CyberAnt bent u verbonden aan zeer ervaren experts, die u ondersteunen met interessante producten om de websites en netwerken van uw klanten te behoeden voor datalekken. Heeft u interesse? Wij gaan graag eens vrijblijvend met u in gesprek!

Partner van CyberAnt

 • Vrijblijvend
 • Laagdrempelig
 • Direct inzicht
 • Oplossingen op maat
 • Geld verdienen
 • Boetes voorkomen

Resell Partner

Als Reseller Partner levert u onze producten aan uw klanten uit naam van CyberAnt.

Whitelabel Partner

Als Whitelabel Partner levert u onze producten onder uw eigen naam. Vooral interessant voor grotere bedrijven.

Welke producten kunt u leveren aan uw klanten?

Quickscan

Via de Quickscan geven onze experts direct inzicht in potentiële kwetsbaarheden van een website. De Quickscan wordt geplaatst op uw eigen website.

WebShepherd

WebShepherd is een assessment met een eigen beheeromgeving, waarbij continu wordt gescand op beveiligingslekken van websites.

NetCaptain

NetCaptain is er voor Resell Partners in de vorm van een fysiek kastje dat in een datacenter geplaatst wordt en controleert op beveiligingslekken.

Colony

Colony is een beheeromgeving voor Resell Partners, die veel NetCaptain hebben verkocht en dit willen beheren binnen één omgeving.

Consultants

Onze experts geven ook consulten, waarin zij adviseren over hoe u de websites en netwerken van uw klanten het beste kunt beschermen tegen datalekken.

Meer informatie

“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”

Meer informatie over partner worden

Wilt u er zeker van zijn dat uw websites, apps of systemen vrij zijn van lekken of kwetsbaarheden? Onze experts gaan graag voor u aan de slag. Voor meer informatie over onze pentests of andere diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

  Contact

  Randstad 22 147
  1316 BM Almere

  info@cyberant.com
  +31 (0)85 047 1590