Over ons

Het team van CyberAnt bestaat uit gecertificeerde cybersecurity experts en ethisch hackers met jarenlange ervaring in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken en kwetsbaarhedenscans bij de meest uiteenlopende organisaties. Op basis van deze opgedane kennis zijn de producten van CyberAnt ontwikkeld. CyberAnt helpt bij het detecteren, beheren en oplossen van kwetsbaarheden in interne en externe netwerken.

Informatiebeveiliging is cruciaal voor de waarborging van de diensten van CyberAnt. Met strikte maatregelen zorgt CyberAnt dat risico’s op dit gebied worden geminimaliseerd.

Partners
Zij gingen u voor:
Kantoor

“Wij liepen 30% kans om informatie te verliezen aan hackers. Dankzij Cyberant is dat voor 99.99% verbeterd!”

Een veelgehoorde vraag...

Elke website is potentieel interessant, bijvoorbeeld als opstapje om verder het netwerk in te komen of om spam te versturen. In een erger geval wordt er vertrouwelijke informatie blootgelegd. Met ingang van de nieuwe privacywet (AVG) loopt u tevens kans op een fikse boete. Om ernstige gevolgen te voorkomen moet u eerst weten of uw website kwetsbaarheden bevat en welke stappen u kunt zetten. De Quickscan is de eerste stap naar een veilige website!

Wilt u meteen zekerheid dat uw website veilig is dan kunt u een Website security check aanvragen en gaan onze ethische hackers voor u aan de slag. U krijgt dan volledig inzicht hoe uw website veilig gemaakt kan worden in een heldere en begrijpelijke rapportage.

“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”

Meer informatie over onze diensten

Wilt u er zeker van zijn dat uw websites, apps of systemen vrij zijn van lekken of kwetsbaarheden? Onze experts gaan graag voor u aan de slag. Voor meer informatie over onze pentests of andere diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    Contactgegevens

    Randstad 22 147
    1316 BM Almere

    info@cyberant.com
    +31 (0)85 047 1590