Waarom CyberAnt

Met jaarlijks meer dan 10 miljard euro schade door cybercriminaliteit is het tijd voor een betrouwbare cyber security partner.

Cybersecurity is het beveiligen van netwerken, systemen en andere digitale infrastructuur tegen kwaadaardige aanvallen. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat ‘gewone’ diefstal de maatschappij jaarlijks 1 miljard euro kost. Een hoop geld, maar het staat in schril contrast met de schade die cybercrime op jaarbasis oplevert: meer dan 10 miljard euro. En dat getal lijkt de komende jaren zeker niet minder te worden.

Het is geen wonder dat banken, tech bedrijven, ziekenhuizen, overheidsinstanties en zowat elke andere sector investeren in cybersecurity om hun organisaties en de miljoenen klanten die hen vertrouwen met hun gegevens te beschermen.

Partners
Zij gingen u voor:

“Wij liepen 30% kans om informatie te verliezen aan hackers. Dankzij Cyberant is dat voor 99.99% verbeterd!”

CyberAnt maakt cybersecurity begrijpelijk en betaalbaar

Malware, DDoS-aanvallen, hacks, spyware, datalekken. Allemaal termen die je dagelijks hoort in het nieuws. Cybercriminaliteit is overal en treft niet alleen maar grote organisaties zoals banken en overheidsinstellingen. Steeds meer is ook het midden en klein bedrijf slachtoffer met alle gevolgen van dien. Toch zien veel organisaties cybersecurity nog als complexe materie en ‘ver van mijn bed’. Onterecht vinden wij, daarom hebben wij speciaal een Website security check ontwikkeld waar in heldere en begrijpelijke taal staat wat de uitkomsten zijn en wat ons advies is.

Als ervaren cybersecurity experts weten wij als geen ander hoe hackers te werk gaan. Wij doen dat namelijk op dezelfde manier. Wij gebruiken algemene en onze eigen scanners om te zoeken naar kwetsbaarheden in ICT-systemen. Vervolgens worden deze door onze experts beoordeeld op de kans en de impact en verwerkt in een helder rapport met een duidelijk advies waarin staat hoe het probleem kan worden verholpen.

“Ons ervaren team met ethische hackers controleert uw website op meer dan 100.000 kwetsbaarheden”

Penetration test

Veruit de meeste bedrijven en instanties laten hun website checken op kwetsbaarheden middels een zogenaamde pentest (penetration test, handmatig zoeken naar kwetsbaarheden). Dit is over het algemeen een zeer uitgebreide oplossing, maar tevens tijdrovend en dus een kostbare oplossing, terwijl dit niet altijd nodig is.

Omdat wij een gedeelte van de pentest hebben geautomatiseerd kunnen wij in minder tijd het merendeel van alle voorkomende kwetsbaarheden geautomatiseerd in kaart brengen en beoordelen. Dit kan eenmalig, per kwartaal of per maand. Op deze manier kunt u zich tegen geringe kosten beschermen tegen cyberaanvallen.

Wilt u meer weten over het verschil tussen een pentest en een Website security check? Lees dan onze blogpost.

“Na de CyberAnt Quickscan konden we direct maatregelen nemen om de zwakke punten gericht aan te pakken. ”

“Ik ben al jaren partner van CyberAnt en ben zeer tevreden met de diensten. Dankzij hun geavanceerde producten kan ik mijn klanten behoeden voor datalekken.”

“Door alle drukte was in het inzicht op mijn websitebeveiliging kwijtgeraakt. Met de gratis Quickscan van CyberAnt kon kreeg ik direct inzicht in de kwetsbaarheden en welke vervolgstappen ik moet zetten.”

“Ik was er vrijwel zeker van dat mijn website goed was beveiligd. Via een zakelijke partner heb ik de tip gekregen om mijn website te laten controleren via CyberAnt. Tijdens de pentest zijn er toch diverse zwakke punten aan het licht gekomen.”

“CyberAnt is duidelijk en transparant in de communicatie. De adviezen die zijn voortgekomen uit de pentest zijn duidelijk. Hierdoor hebben we snel de juiste maatregelen kunnen treffen om de problemen van mijn applicatie op te lossen.”

“Door de groei van mijn website en alle drukte ben ik het overzicht van mijn websitebeveiliging volledig kwijtgeraakt. Gelukkig kon ik rekenen op de expertise van CyberAnt. Zij hebben alle zwakheden in kaart gebracht en mij voorzien van een duidelijk advies.”

Meer informatie over onze diensten

Wilt u er zeker van zijn dat uw websites, apps of systemen vrij zijn van lekken of kwetsbaarheden? Onze experts gaan graag voor u aan de slag. Voor meer informatie over onze pentests of andere diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    Contact

    Randstad 22 147
    1316 BM Almere

    info@cyberant.com
    +31 (0)85 047 1590