CyberAnt Verhuisd naar Zeewolde

Een Frisse Start in Zeewolde: Welkom bij CyberAnt op Marconiweg 1 

Bij CyberAnt zijn we altijd gedreven door innovatie, groei en het leveren van de best mogelijke diensten aan onze gewaardeerde klanten. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om vandaag onze recente verhuizing met jullie te delen. Na enkele jaren van gestage groei en ontwikkeling zijn we een beetje uit ons jasje gegroeid op onze oude locatie. Maar met een frisse start in ons nieuwe kantoorpand aan de Marconiweg 1 in het prachtige Zeewolde, kijken we uit naar een opwindende toekomst vol kansen en innovatie.

Hoofdkantoor CyberAnt

Onze reis tot nu toe

CyberAnt begon als een bescheiden onderneming met een visie: het bieden van hoogwaardige IT- en cybersecurityoplossingen aan klanten over de hele wereld. Met ons toegewijde team en onze sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, hebben we onszelf kunnen onderscheiden in een competitieve markt. Het vertrouwen van onze klanten hebben ons geholpen om te groeien en te evolueren.

Een nieuwe mijlpaal: Verhuizing naar Zeewolde

De beslissing om te verhuizen naar een nieuw kantoor was een belangrijke mijlpaal voor ons. We hebben met veel zorg en aandacht gezocht naar de perfecte locatie en hebben deze gevonden in het pittoreske Zeewolde. Ons nieuwe adres aan de Marconiweg 1 biedt niet alleen meer ruimte voor ons groeiende team, maar ook een inspirerende omgeving om te werken aan innovatieve oplossingen en diensten voor al onze bestaande en toekomstige klanten.

Een Frisse Start

Met onze verhuizing naar Zeewolde beginnen we aan een frisse nieuwe start. Ons nieuwe kantoorpand is modern, ruim en goed uitgerust om ons in staat te stellen nog beter te voldoen aan de behoeften van ons team en onze klanten. We hebben ons interne netwerk en onze systemen geoptimaliseerd om de hoogste normen voor informatiebeveiliging en kwaliteit te handhaven.

Een Vlotte Verhuizing

De verhuizing naar ons nieuwe kantoor is soepel verlopen, dankzij de toewijding en inzet van ons team. Op 1 oktober 2023 waren we weer up and running, en we hebben onze dienstverlening zonder onderbreking kunnen voortzetten. We zijn trots op de inspanningen van ons team om ervoor te zorgen dat deze overgang naadloos verliep.

Onze Dankbaarheid

We willen graag al onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. CyberAnt zou niet zijn waar het nu is zonder jullie inzet en vertrouwen. We kijken uit naar een spannende toekomst vol groei, innovatie en samenwerking.

Bezoek Ons Nieuwe Kantoor

Als je in de buurt bent, nodigen we je graag uit om ons nieuwe kantoor in Zeewolde te bezoeken. Ons team staat klaar om jullie te verwelkomen en rond te leiden in onze nieuwe werkruimtes.

Onze Toekomst

Bij CyberAnt geloven we dat het beste nog moet komen. Met ons nieuwe kantoor in Zeewolde en onze passie voor CyberSecurity zijn we klaar om de volgende fase van onze reis te beginnen. We kijken ernaar uit om deze reis met iedereen die ons kent voort te zetten en samen te werken aan nieuwe successen en mijlpalen.